Ablakabb Bt.   a   NEVA Zsaluziák   tanúsított viszonteladó és telepítő partnere

Kültéri zsaluzia

S-90

Az S alakba hengerelt lamellák biztosítják a lamellák ideális öszszecsukódását. A legszilárdabb lamella típus, Íves alakja tökéletesen kiegészíti a modern épületeket és akár redőnyökkel is kombinálható. Kiválóan árnyékol, és a tömítő gumiknak köszönhetően csendes a működése.

A zsaluziák a megrendelést követő 14 nap alatt készülnek el, gyárilag beállítva. Ezek a beállítások is biztosítják a zsaluziák gyors szerelését. Rendelhetők hajtókarral, motorral, vagy csatlakoztathatja okosotthon rendszeréhez is.

Teljes mértékben zárhatók

Az Z-90 zsaluzia lamellái pontosan illeszkednek egymáshoz, így bezárva elegáns, szilárd réteget hoznak létre, amely tökéletesen árnyékolja és őrzi a magánéletét.

Csendes működés

Az S alakba hengerelt lamellák biztosítják a lamellák ideális öszszecsukódását, és a tömítő gumiknak köszönhetően csendes a működése.

Redőnyre emlékeztetnek

A legszilárdabb lamella típus, Íves alakja tökéletesen kiegészíti a modern épületeket és akár redőnyökkel is kombinálható.

Zsaluzia S-90 Hajtókar Motor
Zsaluzia szélessége (mm) 400 – 5000 600 – 5000
Zsaluzia magassága (mm) 500-5000 500 – 5000
Zsaluzia maximális felülete (m2) 9 m2 20
Szélállósági osztály ≤ 6, 88 km/h-ig ≤ 6, 88 km/h-ig
Jelmagyarázat a rajzhoz
1    ​Belső tér a zsaluzia számára (mm) 130 (​javasolt)
2    ​A csomag magassága  (mm) 180 – 360
3    ​Zsaluzia teljes magassága (mm) 500 – 5000

ALAPÁRAS SZÍNEK

LETÖLTÉSHEZ


KÉSZLETEN LÉVŐ EGYEDI SZÍNŰ LAMELLA  

NEVA S-90 (pdf)

SZERELÉSI MÓDOK

VAKOLHATÓ ZSALUZIA SZERELÉSE

A szerelők a zsaluziát a nyílászáró felett kihagyott helyre rögzítik. A zsaluzia felfogatása és takarólemeze teljes mértékben el lesz rejtve, így nem fogja befolyásolni az épület arculatát.

LÁTSZÓ TOKOS ZSALUZIA SZERELÉSE

A látható színterezett lemez eltakarja karnist és a zsaluziacsomagot, valamint védi a zsaluziát az időjárás viszontagságaitól.

HOMLOKZATI ZSALUZIA SZERELÉSE

Amennyiben az épület szerkezete nem teszi lehetőve a felül már említett rögzítési módokat, lehetőség van közvetlen a homlokzatra rögzíteni..